Home Page | Skip to Navigation | Skip to Content | Skip to Search | Skip to Footer

Home >   Check Point Forums >   Software Blades and Gateways >   Mobile Access / SSL VPN

Thread: "Failed to Initialize"

Welcome, Guest Help
Login Login
Guest Settings Guest Settings
This question is not answered. Helpful answers available: 2. Correct answers available: 1.


Permlink Replies: 2 - Pages: 1 - Last Post: Feb 13, 2013 11:54 AM by: yair ran Threads: [ Previous | Next ]
hayden clark

Posts: 1
Registered: 2/12/13
"Failed to Initialize"
Posted: Feb 12, 2013 7:31 AM
 
  Click to reply to this thread Reply

Hi.

I am running windows 7 and tried to use SSL network extender but after the login the window states "Connecting..." then after about 15 - 30 seconds it returns an error dialogue box stating "Failed to initialize".

Has anybody had this problem before and if so how can I get it woorking on my side?

Thanks.
Hayden.

Piyush Patel

Posts: 1
Registered: 2/13/13
Re: "Failed to Initialize"
Posted: Feb 13, 2013 2:23 AM   in response to: hayden clark
 
  Click to reply to this thread Reply

Hey i got same problem on my computer.
First when I had Windows 7 (X64) it worked fine.
But later when I upgraded my OS to Windows 8, it stopped working with the same problem as described above.

Any help would be great.

yair ran

Posts: 96
Registered: 10/22/12
Re: "Failed to Initialize"
Posted: Feb 13, 2013 11:54 AM   in response to: hayden clark
 
  Click to reply to this thread Reply

Hi

Please open a ticket in support so it will be checked.

Yair

Legend
Expert: 751 + pts
Advanced: 301 - 750 pts
Enthusiast: 101 - 300 pts
Novice: 0 - 100 pts
Check Point
Helpful Answer (5 pts)
Correct Answer (10 pts)